dissabte, 27 d’octubre del 2007

ja tenim camio



Ahir va ser el tret de sortida per presentar en societat el meu llibre "El Setè`Camió". L'acte és va cel.lebrar en el Museu de Granollers amb una bona assistència de públic i amics.
Com deia en la presentació, el llibre "El Setè Camió" neix amb un repte important, que és estar a l'alçada de les expectatives després de l' èxit de "La Maternitat d'Elna".
Però ahir vaig aprendre una cosa important, que és la força que tenen els llibres.
Perquè?
Doncs perquè pràcticament de les 150 persones que assistien a la presentació, un 90% eren lectors de la Maternitat d'Elna.
Lectors que després han esdevingut amics i amigues, amb els quals he compartit emocions contingudes, i no tan contingudes, però que ha servit per encetar nous camins en el tren de la vida amb viatgers que d'altra manera mai hagués conegut.
I això gràcies a un llibre, la "Maternitat d'Elna".
Si en tenen de força les paraules¡¡¡
I seguint amb el que deia al principi. Tots aquests amics han continuat en el mateix vagó, seguint de prop el naixement del nou llibre.
Que si la mina, l'or, el camió perdut, i si anem a la Vajol...tots compartint aquesta nova aventura.
Doncs una prova més de la força de les lletres i de l'amistat, va ser al final de l'acte, quan una colla d'amigues van apropar-se i van regalar-me el camió de la fotografia.
Elles sabien que, feia dies jo havia demanat un camió antic per posar-lo a la porta del Museu de Granollers com a carta de presentació. Un camió de la República, de veritat, com homenatge al protagonista del meu llibre.
Però no va poder ser. L'únic camió que vam trobar de l' època estava exposat en el Museu de Terrassa i sense possibilitats de venir a Granollers.
Doncs bé, finalment hem tingut camió a Granollers.
És que algú en dubtava?
Moltes gràcies,
Assumpta