diumenge, 15 de juny del 2008

fotografía i video de les Elnes


Falten poques hores per agafar l'avió i marxar a Viena per a portar a l'Elisabeth aquesta fotografia de les Elnes. És el seu regal d'aniversari.
Avui fa una setmana estaven totes les Elnes i les seves families al Parc de la Ciutadella. Encara conservo en la meva retina les seves mirades quan anaven arribant, timidament, sense saber exactament que hi feien allí.
Per a mi va ser molt emocionant i vaig haver de reprimir sovint les llàgrimes que em traïen.
En Manuel Huerga, el director de la futura pel.lícula, també estava allí atent a les emocions. Amb la càmera a l'espatlla va anar gravant sense molestar, discret.
Ell m'ha deixat també un regal per l'Elisabeth: un dvd de mirades, de somriures tímids, d'ulls inmensos...de totes les Elnes que va captar amb el seu visor.
M'ha dit que des del meu blog, el comparteixi amb tots vosaltres. Són les Elnes de l'Elisabeth. El podeu clickar a la vostra dreta.
Mentre el mireu, jo faig maletes per marxar. Maletes plenes de petits regals que m'han arribat per l'Elisabeth. Fotografies, dibuixos, cartes...
Tinc moltes ganes i curiositat en veure la reacció de l'Elisabeth. Aquesta vegada els regals van directe als sentiments.
Us explicaré a la tornada,
un petó ben fort