divendres, 21 de novembre del 2008

un nou llibre per aquest Nadal: la Maternitat d'Elna en imatges

Un Nadal a la Maternitat d'Elna. Els nens i nenes fent de Pastorets.

El llibre nou de la Maternitat d'Elna en imatges ja està a les llibreries.
És un llibre que ha sorgit per la petició de molts lectors que volien saber més d'aquesta història i em va fer pensar que la millor manera era mostrar les fotografies del meu arxiu. Com si fos un àlbum de fotografies...per aixó el títol: La Maternitat d'Elna en Imatges.
Totes les fotografies són les originals dels àlbums de l'Elisabeth Eidenbenz, en blanc i negre i que retrata el dia a dia d'aquella illa de pau que va ser la Maternitat. Però la darrera fotografia, la que conconclou el llibre, és en colors perquè correspon a la fotografia de les petites Elnes. Elles i els seus familiars que van venir el passat dia 8 de juny al Parc de la Ciutadella, ja formen part d'aquesta història.
El contingut és bàsicament el que ja coneixem del llibre original però he afegit un darrer capítol, perquè aquesta història encara és ben viva. Són les reflexions d'aquests tres anys de recorregut des de que va sortir el llibre l'any 2005 fins avui. He recollit testimonis, històries menudes, emocions...de tota la gent que he conegut amb aquest període de temps que porto explicant la història de la Maternitat d'Elna.
Per tant, en aquest llibre hi ha una mica de tots vosaltres.
Espero que us agradi.