dilluns, 8 de juny del 2009

el dia 14 de juny trobada d'Elnes a Elna

(foto Consol Prados)

Aquesta fotografia sempre m'ha fet pensar en una frase de l'Elisabeth Eidenbenz, quan diu que ...la cadena de la vida no s'ha trencat dins la Maternitat d'Elna perquè els 597 nadons que van nèixer allí han crescut, han sobreviscut, s'han fet grans, han creat les seves pròpies famílies...i quan veig aquesta fotografia d'unes mans agafades a la barana de l'escala de la Maternitat d'Elna, on la primera correspon a una persona ja gran, i la segona és d'una persona més jove que també puja...aleshores penso en aquest ritme de la vida imparable.
Avui fa justament 1 any que vam reunir-nos les Elnes i jo al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Aquella trobada ha estat per a molts de nosaltres el principi d'una bona amistat (com diria aquell...) amb contactes frequents amb algunes Elnes...
Doncs bé, seguint el calendari que ens proposa el batlle d'Elne, el Sr. Nicolàs Garcia, el proper diumenge, dia 14, ens tornem a trobar, aquesta vegada a la Maternitat d'Elna.
En tinc moltes ganes per continuar la nostra relació, i que aquest dinar sigui una ocasió més per a coneixens millor i fer un vincle més fort, tots aixoplugats sota els valors que ens inspira Elisabeth Eidenbenz.
Fins diumenge!! Tots a les 11h del matí a la Maternitat d'Elna!!!