diumenge, 16 d’agost del 2009

vacances


Ara si que agafo vacances uns dies, tot i que el rodatge d'un programa per TV sobre la memòria oral, TRENCANT EL SILENCI, em farà sortir del meu amagatall més d'un dia i més de dos.
Però per la resta, no penso moure'm de casa perquè, durant tot l'any ja vaig molt amunt i avall, i també perquè tinc el privilegi de viure en una zona rural, al peu del Montseny, on no cal fer cues a l'autopista per gaudir d'un bon paisatge.
Dormiré cada matí fins que el cor em digui prou, i aniré a banyar-me a la piscina que tinc a 50 mt. escassos. M'acabaré de llegir la trilogia d'en Larson, i arreglaré el jardí, i faré guerres de coixins amb la meva filla, i passejaré amb la meva gossa Greta, i procuraré anar a un concert (si ès de Mozart serà tocar el cel...) amb el meu home, per gaudir dels sentits

Quan torni a aixecar la persiana, a finals d'agost, ja hauran passat les Festes Majors, quedaran lluny aquelles nits d'estiu amb els sopars a la fresca amb els amics, la foscor del capvespre arribarà abans (per la Mare de Deu d'agost, a la set ja és fosc...) diu la dita popular.
Començarem a preparar carteres i llibres i un altre estiu quedarà enrere...
per què el temps passa tan ràpid? si sembla ahir que encetàvem la calor amb aquella revetlla de Sant Joan...
i començarem la tardor, amb bolets i fresca. un nou curs a la vista...
l'agenda ja està prou atapeïda i cal agafar forces.

Però com deia l'Escarlata O'Hara de la pel-licula Allò que el vent s'endugué: demà serà un altre dia.

De moment, tanquem la paradeta fins l'1 de setembre.
Bones vacances!!