dilluns, 19 de març del 2012

Elna i el projecte DAME


(Dibuix de l'Elna, cedit per Meritxell)

Aviat tornarem a trobar-nos les petites Elnes i els seus pares. Segurament serà pels voltants del mes de juny, i quasi segur als jardins de la maternitat d'Elna, com en els darrers anys.
Però abans m'agradaria explicar-vos un projecte nou relacionat amb aquesta història, el projecte DAME.

Les sigles DAME corresponen a Descendents i amics de la Maternitat d'Elna, i també és el nom d'una associació que hem fet unes quantes persones per poder aglutinar activitats, projectes, trobades, actes, etc., al voltant de tot el que sorgeixi envers aquest tema.

L'associació està oberta a tothom que vulgui ser part activa, i per això fem una crida per demanar voluntaris per entrar i participar.

Des de lectors enamorats d'aquesta història, fins a pares i mares d'Elnes, "nens" nascuts a la maternitat d'Elna, o per qualsevol motiu que us interessi explicar, podeu formar part de l'Associació DAME.

Els interessats, podeu enviar un mail a: maternitat.elna@gmail.com i ens posarem en contacte per establir una base de dades i començar a treballar de manera ordenada perquè aquesta història sigui més de tots.

Segurament la primera tasca serà organitzar actes per la propera trobada d'Elnes, però hi ha més iniciatives de molta gent que vol sumar amb els valors d'Elisabeth Eidenbenz.

Us esperem!!