dimarts, 29 de maig del 2012

Informació sobre la trobada d'Elnes 2012

Hola, hola...pares i mares d'Elnes, Elnes més grans.
Fa dies que em pregunten des de diversos mitjans si aquest any es farà trobada d'Elnes. Consultat als organitzadors (Ajuntament d'Elna i Memorial Democràtic) ens recorden que en la darrera trobada del juny passat, ja es va acordar que les convocatòries serien bianuals. Per tant, aquest any no tenim trobada d'Elnes.

Malgrat tot, hi ha moltes Elnes petites que es volien estrenar, i d'altres que els feia il.lusió poder retrobar-nos plegats, i per això, voldria proposar una trobada no oficial, encara que només sigui per fer-nos la fotografia de família, organitzada per pares/mares que pensin com des del seu municipi ens podrien acollir.

Que us semblaria?

Així doncs, aneu deixant comentaris per veure si podem trobar-nos, tots els que vulgueu, us vingui de gust, etc. per no fer tan llarga l'espera fins l'any vinent.

I per començar a posar fil a l'agulla, ja deixo la meva proposta damunt la taula: CARDEDEU.
Per que? Perquè és allà on visc, i tenim un carrer dedicat a la Maternitat d'Elna, que encara no s'ha inaugurat oficialment, i situat en una zona d'escoles i passeig central per a vianants, molt apte per la trobada.
A més, hi ha moltes Elnes dins el Vallès Oriental.
La data, que personalment m'aniria bé el 24 de juny o l'1 de juliol.


 Però voldria tenir altres propostes, suggerències, opinions...
Aneu entrant a Comentaris que jo modero i publico. d'acord?