dimecres, 3 d’octubre del 2012

Presentació especial del llibre El Silenci dels Telers

Enmig d'aquesta crisi, la cultura és la gran sacrificada dins les retallades domèstiques. Abans que comprar un llibre, anar al teatre, a un concert  o al cinema, la gent cobreix les seves necessitats més bàsiques, deixant de banda els plaers no tangibles, però imprescindibles per ser persona.

Per això  penso que cal potenciar la cultura, mimar la gent que malgrat la situació complicada continua alimentant l'ànima. Reinventar-se (paraula màgica en temps de crisi) per atreure  públic cap a les manifestacions artístiques que serveixen de pont per conduir les emocions i els sentiments.

En el meu cas, he vist persones que es delien per un llibre, i que per qüestions econòmiques no l'han comprat, o demanar-me una dedicatòria en un trosset de paper ...quan pugui comprar-me el llibre ja l'enganxaré en la contraportada... em diuen.

Per tot plegat, reinventent-nos! Engresquem a la gent a pujar al tren de l'optimisme, i en aquest cas cal remuntar riu amunt, el Llobregat,  per formar part d'una presentació molt i molt especial del llibre El Silenci dels Telers.

Vosaltres, lectors, en sereu protagonistes.
Accepteu el repte?

Us espero el dia 20 d'octubre a les 18h. a la Torre de l'Amo de la colònia Viladomiu Nou (Gironella)

I per fer un tast, mentrestant cliqueu aquí per saber-ne més de les dones a les colònies tèxtils.