diumenge, 16 de desembre del 2012

3º edició El Silenci els Telers i calendari de presentacions fins Nadal

Ja hem arribat a la 3ª edició amb El Silenci dels Telers!! 
Era una fita difícil d'assolir amb la crisi econòmica que tenim al damunt, però pel que he vist aquests dies, la gent regalarà llibres per Nadal.

Fa poc, des de l'editorial Raig Verd, em preguntaven quin seria el meu eslògan per potenciar la venda de llibres. Vaig tenir molt clara la resposta: ...regalar llibres és pensar que la persona a qui va dirigit el regal és mereix el millor.

Per tant, seguim, perquè encara ens queda una setmana plena de presentacions. I com dèiem la setmana passada, continuarem amb 2 llibreries d'aquelles de capçalera.

Per dilluns, dia 17, seré a la llibreria Temps Llibre de Llinars, on només entrar a la botiga trobaràs aquesta frase de benvinguda escrita a la paret: 
"Llegir és sortir a l'encontre d'allò que està a punt de ser i encara ningú sap que serà"
(Italo Calvino)
Millor presentació, impossible.
Per tant, us espero a partir de les 19h.

Per dimarts, dia 18, una altra llibreria de referència, l'Espolsada de Les Franqueses del Vallès, amb la Fe al capdavant.
Ella, i el seu club de lectura i clients fidels, han convertit l'Espolsada en una llibreria molt especial. Allà, els llibres tenen vida, t'estiren des dels prestatges i la Fe, amb la seva passió, t'empeny pàgines endins perquè quedis atrapat en cada història, en cada llibre.
No podeu deixar de venir!!

El dijous, dia 20 (i no el dimecres com era inicialment) seré a Terrassa, a la sala d'actes del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya .
Possiblement sigui l'espai més adequat per presentar "El Silenci dels Telers", donat el pòsit industrial que tenim com a país, i que a Terrassa està tan ben representat amb aquest extraordinàri museu.
Em fa moltíssima il.lusió, que en un lloc on s'ha recollit tanta història del nostre passat industrial, podem donar veu a les dones que van sobreviure en un món d'homes, tot llegint fragments de les seves vivències.

Ja ho veieu, una setmana intensa abans de la nit de Nadal.
Els petits de casa ja estan farcint de pomes el Tió... i vosaltres  heu de demanar-li que cagui molts i molts llibres.
I per la tarda de Sant Esteve, busqueu un lloc tranquil a casa, una mica apartats del garbuix de la família, i aleshores obriu el llibre que us hagi cagat el Tió. Ensumeu la primera pàgina i entreu poc a poc en la història apassionant que teniu a les mans.
Per a mi aquest és el meu somni ara mateix...