dissabte, 1 de desembre del 2012

Cançó per Elna

La Maternitat d'Elna és una història amb moltes lectures, i els que em seguiu fa temps sabeu que sempre he prioritzat els valors d'Elisabeth Eidenbenz perquè aquell episodi d'exili fos també una llum d'esperança no només l'any 1939, sinó també pels temps actuals.

Poder explicar els valors de LA SOLIDARITAT (una dona que s'apropa als que pateixen), EL PACIFISME (una dona que porta noves vides al món en un món d'entreguerres) EL TREBALL EN EQUIP (una dona que diu entre totes ho farem tot) i LA GENEROSITAT (una dona que s'entrega a canvi de res) tot explicant La Maternitat d'Elna, és una oportunitat per intentar millorar el nostre dia a dia, ja sigui a les escoles amb les noves generacions, com arreu allà on vulguin escoltar-me.

És una història transversal, i mostra d'això és l'excel.lent treball de Joanjo Bosk, cantautor de Figueres, que va inspirar-se en Elisabeth Eidenbenz per crear una cançó bellissima; Cançó per Elna.

No en dubteu, poseu-la a la banda sonora de les vostres vides, pel missatge i també per la seva sonoritat, la seva bellesa, la seva delicadesa...

Us ho recomano.