dijous, 7 de juny del 2012

A totes les Elnes

Aquest any, oficialment no hi ha trobades d'Elnes, ja que és va acordar que seria bianual, però moltes famílies volien trobar-se de manera informal per no perdre aquella relació entre les Elnes.
L'Ajuntament d'Elne, també amatent amb aquesta sensibilitat, va programar "Jornada dels infants d'Elisabeth", amb un acte el dia 23 de juny a Elne, amb el programa següent:

-Exposció "Periple d'un artista" de Josep Subirats en el Museu Terrus d'Elne
-Rodatge del documental "Des racines et des ailes" a càrrec de la televisió France2, en el qual poden participar les petites Elnes i les seves famílies.
-Concert del grup empordanès Dekrèpits

Per més informació sobre horaris, etc, trucar a: 0033 468 37 38 39 Servei Transfronterer i Catalanitat de la Vila d'Elna.

De manera espontània però, algunes famílies que no podien anar a Elna el dia 23,  (és revetlla de Sant Joan, una data important per cel.lebracions familiars) em van demanar que organitzéssim una trobada informal d'Elnes per l'estiu.
Buscant dates des de l'associació DAME, la més acceptada era l'1 de juliol, i així és va començar a fer córrer dins el Vallès Oriental, residència de moltes Elnes. Alguns pares em van demanar que ho esmentés en el meu blog, i així sortia publicat fa uns dies.
Però també hem vist que una data tan propera a l'acte organitzat per l'ajuntament d'Elne, pot restar convocatòria i hem decidit, des de DAME,  anular la trobada informal del dia 1 de juliol i sumar esforços per trobar-nos tots a Elna el dia 23 de juny.

Així doncs, us espero a Elna!!!