dilluns, 13 de maig del 2013

Idees per la trobada de les ELNES/2013

Moltes pares i mares d'Elnes s'estrenen aquest any per la trobada del dia 9 de juny. Tindrem Elnes molt petites, però també vindran les més grans.
Alguns pares s'adrecen al meu correu amb idees fantàstiques per dur-les a terme durant la trobada. Una d'aquestes idees és LA SAMARRETA de l'ELNA.
És tracta senzillament, de fer una samarreta a casa amb el nom d'ELNA, i així el dia 9, quan anem al Palau Robert de Barcelona, veurem i reconeixerem les Elnes pel Passeig de Gràcia.

Per fer-ho pràctic i no caure amb la feinada de talles, gustos particulars, etc. la colla de pares que va tenir la idea, proposa que cada família vingui amb l'Elna amb la samarreta ja feta i posada.
Només cal que sigui de color blanc i el nom d'ELNA, rotulat amb negre,  ben visible al frontal.
La rotulació la podeu fer a casa, amb un llapis permanent, o fer-ho fer a qualsevol copisteria d'estampació de samarretes. El que vulgueu i us convingui més.

També dir-vos que dimarts dia 14, fem "reunió virtual" per la trobada d'Elnes al xat del facebook. Qui vulgui participar per aportar idees, i col.laborar activament en la trobada, entreu al meu facebook  i amb missatge privat, em demaneu entrada per poder xatejar.
El xat començarà a les 21h.