dissabte, 27 d’octubre de 2007

ja tenim camioAhir va ser el tret de sortida per presentar en societat el meu llibre "El Setè`Camió". L'acte és va cel.lebrar en el Museu de Granollers amb una bona assistència de públic i amics.
Com deia en la presentació, el llibre "El Setè Camió" neix amb un repte important, que és estar a l'alçada de les expectatives després de l' èxit de "La Maternitat d'Elna".
Però ahir vaig aprendre una cosa important, que és la força que tenen els llibres.
Perquè?
Doncs perquè pràcticament de les 150 persones que assistien a la presentació, un 90% eren lectors de la Maternitat d'Elna.
Lectors que després han esdevingut amics i amigues, amb els quals he compartit emocions contingudes, i no tan contingudes, però que ha servit per encetar nous camins en el tren de la vida amb viatgers que d'altra manera mai hagués conegut.
I això gràcies a un llibre, la "Maternitat d'Elna".
Si en tenen de força les paraules¡¡¡
I seguint amb el que deia al principi. Tots aquests amics han continuat en el mateix vagó, seguint de prop el naixement del nou llibre.
Que si la mina, l'or, el camió perdut, i si anem a la Vajol...tots compartint aquesta nova aventura.
Doncs una prova més de la força de les lletres i de l'amistat, va ser al final de l'acte, quan una colla d'amigues van apropar-se i van regalar-me el camió de la fotografia.
Elles sabien que, feia dies jo havia demanat un camió antic per posar-lo a la porta del Museu de Granollers com a carta de presentació. Un camió de la República, de veritat, com homenatge al protagonista del meu llibre.
Però no va poder ser. L'únic camió que vam trobar de l' època estava exposat en el Museu de Terrassa i sense possibilitats de venir a Granollers.
Doncs bé, finalment hem tingut camió a Granollers.
És que algú en dubtava?
Moltes gràcies,
Assumpta

8 comentaris:

Joana ha dit...

Espero impacient que aquest camió vingui a Mataró.
I pensa recordar-me la data, soc un desastre de despiste...

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

arribarem segur, i aleshores farem festa gran,
una abraçada,
Assumpta

Anònim ha dit...

Jo també m'hi apunto per a pujar a aquest camió.
Salut!

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Gràcies Glòria,

una abraçáda,
Assumpta

Puigmalet ha dit...

Curiositat abans de comprar el llibre (que ho faré!): un dels escenaris és La Vajol, amb les seves misterioses mines?

Puigmalet ha dit...

Disculpa l'obvietat de la pregunta. Encara no havia tafanejat prou. Ara ja ho he fet i tinc la resposta a la pregunta i més ganes de llegir el llibre. Vau parlar amb la Família Roquet-Pugès (són parents de la meva dona)? Salut i República!

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Puigmalet, si que conec el Sr. Roquet, però amb ell vaig parlar poc d'aquest tema.
Si sou parents podeu venir a la presentació del llibre que es fa a la Vajol el proper dia 9 de novembre.
Estaria encantada de poder saludar-vos personalment,
Assumpta

Mar ha dit...

Hola de nou Assumpta, aprofito per felicitar-te per la presentació del Setè camió a Granollers i espero que la propera a la Vajol sigui tot un èxit.
Per altra banda, tal i com ja et vaig dir en un comentari anterior, espero poder-te escoltar el proper dia 17 a Igualada i de passada també aprofito per fer-te la proposta de venir a presentar el teu llibre a la biblioteca de Capellades el proper mes de gener. Ens faria molt feliços poder comptar de nou amb les teves magnífiques explicacions que fan més propera la nostra història. Espero la teva resposta, felicitats i fins la propera!