dilluns, 8 de juny de 2009

el dia 14 de juny trobada d'Elnes a Elna

(foto Consol Prados)

Aquesta fotografia sempre m'ha fet pensar en una frase de l'Elisabeth Eidenbenz, quan diu que ...la cadena de la vida no s'ha trencat dins la Maternitat d'Elna perquè els 597 nadons que van nèixer allí han crescut, han sobreviscut, s'han fet grans, han creat les seves pròpies famílies...i quan veig aquesta fotografia d'unes mans agafades a la barana de l'escala de la Maternitat d'Elna, on la primera correspon a una persona ja gran, i la segona és d'una persona més jove que també puja...aleshores penso en aquest ritme de la vida imparable.
Avui fa justament 1 any que vam reunir-nos les Elnes i jo al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Aquella trobada ha estat per a molts de nosaltres el principi d'una bona amistat (com diria aquell...) amb contactes frequents amb algunes Elnes...
Doncs bé, seguint el calendari que ens proposa el batlle d'Elne, el Sr. Nicolàs Garcia, el proper diumenge, dia 14, ens tornem a trobar, aquesta vegada a la Maternitat d'Elna.
En tinc moltes ganes per continuar la nostra relació, i que aquest dinar sigui una ocasió més per a coneixens millor i fer un vincle més fort, tots aixoplugats sota els valors que ens inspira Elisabeth Eidenbenz.
Fins diumenge!! Tots a les 11h del matí a la Maternitat d'Elna!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps que sabia d'aquesta trobada per la mateixa Consol Prados? Sí. l'autora de la foto, feta diumenge farà un any...
Em va dir diumenge passat a la nit, en un apartat entre molta gent: "Glòria, saps que diumenge 14 hi ha una trobada d'Elnes a Elna? I jo hi torno a anar", en relació al seu càrrec al Parlament.
Segur que us hi veieu i parleu.
Per cert, encara està amb ganes d'anar a La vajol...
Que vagi molt bé tot.

L'Espolsada llibres ha dit...

Que us vagi molt bé!
Per quan el proper llibre?

Isabel de Llegim...? ha dit...

Recordo amb emoció la trobada d'Elnes al parc de la Ciutadella, va ser un mati molt emotiu i alegre.
Que vagi molt bé el diumenge.
Una forta abraçada

Isabel

consol prados ha dit...

Assumpta, gràcies per penjar una foto meva, aquesta m'agrada molt. Doncs sí, ens veiem a Elna. I us recordo a totes dues que hem d'organitzar la sortida pendent als camins de l'exili.
Petons!!

pepi ha dit...

Assumpta ja arriben les vacances i el temp de reflexió. Que vagi bé.