dimecres, 27 d’abril de 2011

sortides a la Maternitat d'ElnaCada vegada són més els grups i col.lectius que volen anar a la Maternitat d'Elna per conèixer de prop el lloc on van viure plàcidament 597 nadons malgrat les guerres.
Aquestes fotografies corresponen a un grup d'Òdena.

4 comentaris:

RODE i MIRIN ha dit...

Assumpta, bona tarda

Volia preguntar si per la trobada del dia 12 cal apuntar-se en algun lloc.
Per altra banda preguntar si se saben els actes que es faran, doncs una senyora em va parar pel carrer (en sentir que li deia Elna a la meva filla) i em va comentar que es tenia previst inaugurar un carrer i una plaça dedicat a les Elnes i a les criatures que van néixer a la maternitat. És cert??

A reveure!!

Mirin

Anònim ha dit...

Hola,

Ahir mateix vam rebre per correu ordinari una invitació formal de l'Ajuntament d'Elna a la trobada del dia 12 que incloïa el programa d'actes i no en deia res d'inaugurar cap carrer ni plaça. Básicament serà un acte similar al d'altres ocasions amb la particularitat que coincidirà amb la data exacte de l'aniversari de l'Elisabeth Eidenbenz i està previst gravar el cant del "cumpleaños felíz" en video per enviar-li i també que les petites Elna li facin una postal de felicitació personal.

Respecte al fet de si cal apuntar-se, la invitació demanava la tramesa, per correu ordinari o per e-mail d'un formulari amb la confirmació d'assistència, ombre d'adults i de nens i telèfon i e-mail de contacte.

Esther

Mirin ha dit...

Ostres Esther, nosaltres no hem pas rebut cap carta. Suposo que encara no estem fitxats. Be no se si pots escanejar i penjar la sol.licitut o be si algu sap d'on treure-la. En qualsevol cas suposo q l'Assumpta ja ens informara.

A reveure!!

Mirin

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

hola,
aviat penjaré en el blog tota la informació del dia 12 de juny, trobada d'Elnes.
Mirin, segur que no estas en la base de dades de l'ajuntament d'Elna, i per això no has rebut res, peró tranquila, ves entrant en el blog o m'envies un mail i estarem en contacte.
petons