diumenge, 29 de maig de 2011

reaccions a la mort d'Elisabeth Eidenbenz


Moltes persones m'han demanat saber on està enterrada Elisabeth Eidenbenz per poder anar-hi i fer el seu comiat particular.
L'església i el seu petit cementiri (fotografia) correspon a l'adreça:

Alte Kirche Witikon
Berghaldenstrasse
8053 Zuric

Està a les afores de Zuric i cal arribar-hi en cotxe.

Així mateix, també voldria rectificar una afirmació que vaig fer inicialment en el meu post d'ahir, on deia que havia trobat a faltar un representant del govern de la Generalitat.
Sortosament estava equivocada, perquè si que hi va haver representació del govern català.
El senyor Joan Auladell, Director General de Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya acompanyava al cònsol espanyol, i que jo vaig malinterpretar com una persona més del seu seguici personal. La seva discreció en l'acte va contribuir en la meva percepció d'una absència institucional catalana.

Altres formacions polítiques del nostre país, m'han fet arribar un missatge de condol, com la del grup parlamentari SI, a través del bon amic Toni Strubell, que van fer cap fins a Elna, on deixaren unes flors en memòria d'Elisabeth Eidenbenz.

A tots ells, moltes gràcies.

5 comentaris:

nek ha dit...

Desde que leí tu libro de la maternidad, la tengo en mi pensamiento, y siento su muerte,una mujer valiente como hay tantas, y que salvó la vida a tantas madres y sus hijos, Gracias Asumpta

Treball dels llops ha dit...

Acabo de veure el teu comiat a l'Elisabet. Ja saps, per a mi va ser un gran honor poder conèixer-la al vostre costat i aprendre, una mica més el que de debò és important a la vida. Per a mi, Elisabet segueix present, l'hem integrat a les nostres vides, forma part d'elles i el seu esperit ens acompanyarà sempre. Per tot això moltes gràcies Sussi!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Carolina

Mª Dolors ha dit...

Hola Assumpta,
et volia donar les gracies per transmetre'ns tant bé la historia de la Maternitat d'Elna i de l'Elisabeth.
Ella no morira mai, les Elnes del nostre petit país seran el nostre record en el pas del temps.

Una abraçada.
Mª Dolors

M. Roser Algué Vendrells ha dit...

Un exemple clar de la fortalesa de les dones...He llegit el teu llibre i a més vaig anar a una xerrada que vas fer a Esplugues. Un episodi que gràcies aella va ser menys traumàtc per a moltes dones. Com a mínim està descansant en un indret molt bonic...
Gràcies per fer que la conegués molta gent.
M. Roser