dilluns, 12 de setembre de 2011

un nou curs


Avui és la data oficial per començar un nou curs. Enrere queden els dies d'estiu, de vacances, de Festes Majors...
Personalment ha estat per a mi un estiu meravellós, ple de vivències i que m'ha servit per carregar bateries i encarar la feina amb energia renovada.
Comencem a caminar per camins que aviat seran tardorals, amb agendes atapeïdes, però sempre amb ganes de compartir amb vosaltres totes les històries que anirem trobant.
No partim de zero, ans al contrari. Tenim un bagatge que entre tots hem configurat. Les petites Elnes, els seus pares, els lectors, els clubs de lectura sempre tan actius! ...i molts projectes nous.

Anirem desgranant cada passa per caminar plegats. De moment, el divendres vinent, dia 16, us espero a la seu dels Amics del Patrimoni de Calafell. Parlarem d'Elisabeth Eidenbenz dins la seva tasca a la Maternitat d'Elna.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Hola Assumpta:

Aquest estiu vam poder anar a visitar Elna (la nostra petita ja té 4 anys, però des de Suècia no és tan fàcil arribar a Elna). El poble ens va semblar molt bonic i interessant per tot el que implica. No obstant, ens va entristir no veure cap cartell amb el nom del poble en català. Només "Elne" per tot arreu... :-(
Gràcies per un interessant bloc!
/Anna

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Benvolguda Anna,
la teva apreciació és ben certa i moltes persones han pensat el mateix referent al nom d'Elna en català, absent a la Catalunya Nord.
Farem arribar al batlle d'Elna els comentaris per intentar esmenar-ho. Per part meva no quedarà, segur!!

Espero que la tornada a Suècia sigui tranquila i que aquest bloc serveixi per tenir una finestra oberta entre nosaltres,
una abraçada per a vosaltres i un petó suau per la petita Elna.