dimarts, 4 de desembre de 2007

La Bressola, un exemple a seguir


La Bressola són escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord que fomenten la nostra llengua en l'ensenyament, on l'Estat és tan o més jacobí que el nostre. Per tant, no ho tenen fàcil.
Fa uns dies van demanar-me una conferència de la Maternitat d'Elna pels seus centres de la Catalunya Nord.
Cap problema, al contrari. Estic orgullosa en poder contribuir amb el meu granet de sorra perquè la nostra Història arribi als catalans del Nord. Una història que paradoxalment, va nèixer en aquelles terres.

5 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Molt bé, la gent de la Bressola fa una gran tasca i segur que estaran encantats de sentir-te.

L'Espolsada llibres ha dit...

Molt bé, la gent de la Bressola fa una gran tasca i segur que estaran encantats de sentir-te.

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

L'espolsada llibres: No conec de prop la feina que fan, només pel que he llegit i m'han comentat persones que hi col.laboren.
Per això em fa il.lusió poder participar direcament.

michel ha dit...

Attention, les directeurs sont des idéologues dangereux. Mes enfants sortent de cette école. La délation entre enfants parlant "bon" et "mauvais" catalan est favorisée. Certains sont même séparés pour ne pas pollué les autres.
C'est une façade, de la propagande, ne me croyez pas sur parole, faites des recherches, renseignez-vous par vous même...

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Michel,
quan hagi conegut de prop l'escola i les seves directrius podré opinar millor sobre la bressola, que d'entrada em mereix el respecte per la feina feta.
gràcies