dilluns, 11 de febrer de 2008

la pel.lícula de "la Maternitat d'Elna" escalfa motors


En els darrers mesos la pregunta que m'han fet reiteradament una i altra vegada ha estat: com està la pel.licula de "la Maternitat d'Elna"?
Doncs avui, en exclusiva pels blogaires, una fotografia dels guionistes, Lluís Arcarazo i Jordi Galceran amb un càmera de Mediapro amb l'Elisabeth Eidenbenz, intentant conèixer de prop el personatge.
I per qui vulgui saber-ne més, clikeu Manuel Huega

La resta, caldrà esperar una mica

4 comentaris:

badoc ha dit...

Sabem alguna cosa mes de la pel.licula?
REcords Assumpta i bona feina

Isabel de Llegim...? ha dit...

Hola Assumpta

Que bé que els guionistes puguessin entrevistar-se amb l'Elisabeth, aixó segurament els farà molt més sensibles a la història de la Maternitat i al propi personatge de l'Elisabeth.
Els hi va ser difícil que l'Elisabeth accedis a una entrevista?.
Aixó ja va caminant, a poc a poc i bona lletra, i a veure si fan una bona feina.

Una abraçada

Africa ha dit...

Assumpta: Avui han parlat de tu, en hores i programes diferents a Cat ràdio.Resulta que els mossos han hagut de precintar la mina ja que hi anava molta gent,atrets pel reportatge del setè camió basat en el teu llibre. Al problemes domèstics d' en Manel Fuentes han entrevistat en Huerga i ha explicat el projecte de la peli de la Maternitat, basat en el teu llibre.Si no ho has sentit, t'ho pots descarregar-si et fa gràcia-al web de catràdio.Apa, una abraçada.

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Badoc: el que sabem de la pel.lícula de moment és poc el que es pot explicar doncs fins que no estiguin tancats els contractes amb les actrius no es poden dir noms.
Només que seran actrius de primer ordre internacional.

Isabel: em consta que en Manuel Huerga té la pel.lícula molt avançada, però és una feina encara soterrada. Aviat vindran les notícies i el treball de cara a la galeria .

Africa, ja m'ho han dit. Realment han fet bé de tancar la mina doncs s'havia convertit en una rambla.