dimecres, 13 de maig de 2009

Elisabeth Eidenbenz no es rendeix


Elisabeth Eidenbenz s'ha refet de l'ensurt físic que va patir fa dos mesos i que va comportar la seva hospitalització urgent en una clínica de Zuric.
Amb 95 anys tots vam pensar que podia arribar el final d'aquesta gran dona, però una vegada més ha demostrat que no es rendeix fàcilment.
En la fotografia la podem veure prou bé el passat 24 d'abril en una exposició de la Maternitat d'Elna feta a Ginebra. Ha estat una alegria poder comprovar la seva recuperació i a punt per a fer els 96 anys el proper 12 de juny.
Segurament aniré fins a Zuric per a poder felicitar l'aniversari personalment. I avui pensava en el seu regal, dificilment superable després de la fotografia de les 66 Elnes que van venir al parc de la Ciutadella l'any passat.
Que se li pot regalar a aquesta dona perquè entengui com l'estimem?
Anirem pensant, i mentrestant avisar que ja hi ha data per la trobada de les Elnes a Elna. Serà el dia 14 de juny.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ma n'alegro molt, Assumpta!
Lluitadora tota una vida, fes-li un petó de part meva.
I un altre per a tu...

Joanet del cabàs ha dit...

Doncs això Assumpta és molt per a ella, i la seva valentia tinguda davant de problemes d'aquest tipus.
A veure si segueix així, ja que li anirà molt bé.
Per cert, se sap quan surt la peli de la Maternitat d'Elna al cinema?
Ja en diràs.

Joan

Isabel de Llegim...? ha dit...

Ens n'alegrem moltissim.

Una abraçada

Isabel i Concepcio

Marta Melgar ha dit...

Aquesta dóna no deixarà mai de sorprendre'ns. Sens dubte la meva estimació va més enllà de l'admiració. Un regal? no deixar mai que el seu nom quedi en l'oblit i ocupi per fi el lloc que li correspon als llibres d'història.
Una abraçada

lola ha dit...

Ens has donat una noticia fantàstica.
Una abraçada

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Joanet del cabàs: La peli segurament s'estrenarà el 2010. Encara s'ha de començar a rodar que, si no canvien els plans, serà per aquesta tardor. Per tant, a les pantalles de cinema, a finals del 2010. Tots en tenim moltes ganes.

Marta, Lola, Isabel i Glòria: ha estat una excelent notícia veure l'Elisabeth com es recupera a punt pels 96 anys. Gràcies per la vostra sensibiltiat.

petons

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Ara ja no s'hi és a temps perquè he entrat tard al teu bloc i estem a dia 8 de juny. Però crec que un dels millors regals que se li hagués pogut fer a l'Elisabeth pel seu 96è aniversari seria una gran fotografia de l'edifici de La Maternitat d'Elna però amb un gran cartell a la porta principal de l'edifici que digués: MATERNITAT ELISABETH EIDENBENZ, 1939-1944, ELNA. I un diploma-certificat atorgat per l'Ajuntament d'Elna que acredités que aquell edifici portarà per sempre més el seu insigne nom.
I aquesta foto hagués hagut d'estar lliurada conjuntament entre l'alcalde i l'ajuntament en ple d'Elna, i tu acompanyada de totes les Elnes que el dia 12 de juny poguessin ser allà. Apoteòsic!

Si vas a Zuric i pots felicitar-la personalment i encara que jo no la conegui, fes-li un fort petó de part meva.

I tu rep els petons i les abraçades de sempre!

Pensa a contactar amb mi que no sé que hem de concretar!