dilluns, 2 de gener del 2012

Avui a Mataró, parlarem de la nova versió La Maternitat d'Elna


Avui, a les 20h. us espero al local de l'Associació de Veïns de l'Havana de Mataró, per explicar-vos el perquè d'aquesta nova edició de LA MATERNITAT D'ELNA.
No és una continuació del primer llibre, ja que conservo els testimonis inicials de la primera edició, però he afegit històries que han sorgit després de la publicació de l'any 2005.
Són persones que van llegir el llibre en el seu dia, i se sentiren pertanyents d'aquesta història, i em van trucar per explicar-me la seva vida, el seu exili...sempre relacionat amb Elisabeth Eidenbenz.

Els havia conegut massa tard, el llibre ja estava al carrer feia mesos, però les seves històries eren mereixedores d'estar dins la història.
És per això que ara hem aprofitat una nova edició per incorporar-los.

Avui a Mataró, no serà una presentació convencional, sinó una posada en comú en forma de tertúlia entre els lectors i jo, tenint de rerefons el perquè d'aquestes noves vides dins LA MATERNITAT D'ELNA i altres preguntes, qüestions, que us interessin sobre el tema, mentre compartim un petit refrigeri per cel.lebrar plegats l'entrada del nou any.

Si us queda a prop i voleu venir, per a mi serà un plaer retrobar-vos,
us espero!!